Det regnar katter och hundar

Ja, då var det dags att blogga igen. Än en gång ber jag om ursäkt för vårt svala intresse den senaste tiden. Det blir lätt så när man inte träffas så ofta. Tiden läggs på helt andra saker än att sitta här och slita på skrivytan.


Just nu är jag hemma hos Mollie, närmre bestämt vågrätt placerad i hennes säng med laptoppen i knäet. Var är då min flickvän undrar ni kanske? Jo, hon är i skolan, och efter det ska hon tydligen fika med en av hennes vänner. Eller ska man kanske kalla det "väninna"? Jag ska kolla upp det. Hursom så är det ju jättemysigt. Lite bögigt, men väldigt, väldigt fint.


Nu är det så att vi har skaffat oss lite jobbplaner jag och Mollieboll. Vi smider inpå de sena timmarna för att komma på den perfekta planen och beräknar att inom en väldigt snar framtid lyckas med fullbordade karriärer av sällan skådat slag.


Om jag vänder mitt hufvud till vänster i riktning mot fönstret i rummet, kan jag, genom den lilla del som inte är täckt av persiennen, se att det är grått, mulet och regnigt ute. Tydligen är det så att vädergudarna af Sverige beslutat sig för att det är mycket bättre att sätta in högsommarvärme i mitten av April än när det verkligen börjar bli sommar. Då är det givetvis bättre att vrida på den stora vattenkranen på max så att vår torra mark blir fuktig igen.
Bra beslut, för vem vill ha sol och värme de få månaderna som bör räknas som sommarmånaderna?
Ibland är man bara riktigt stolt över att bo i landet med röv-klimatet. Heja Sverige.









För övrigt börjar slutet på älsklings skolgång närma sig med stora (och leriga, efter allt regn) steg. På måndag sjungs det om studentens lyckliga dagar. De som då med andra ord är över.


Vi ska försöka ta oss i våra metaforiska kragar och slänga upp bildbevis och skriftliga dokument på att vi faktiskt gör saker om dagarna. Ha tålamod med oss.

Kram på er

/Martin

Vilodagens djävulska planer

Som för att riktigt sparka in pannbenet på min optimistiska skalle, så visade denna dagen att den absolut inte tillförde något till min alltmer glädjeuttömmande vardag. Det är som en enda lång backe som pekar åt fel håll. I detta fallet uppåt. Så för att sparka på han som redan låg ner fullständigt drev den lyckan ur mig och lämnade mig gråtandes i ett hörn. Tack Söndag. Prisa herren!

 

Har åkt på en släng av den nostalgiska sjukan. Det hela började med att jag för någon dag sedan fick för mig att spela vidare på det halvgamla spelet "Psychonauts" till PS2.

Jag vet att du tänker: "men det är väl inte speciellt nostalgiskt?", och nej, verkligen inte, men om du slutar avbryta mig så kanske jag kan få avsluta mina meningar. 

Det utvecklades på något underligt sätt till att jag blev helt sjukt sugen på att dra en repa i det gamla spelet "Road Rash" som jag spelade vansinnigt mycket när jag var en liten grabb på vårt Sega 16-bitars vi hade hemma.

Internet är min vän och inom en kort stund hade jag fått tag på inte bara Road Rash, utan Road Rash 2 och, hör och häpna, Road Rash 3!

För er som inte är allmänbildade alls, så är det ett motorcykelspel som var galet mycket före sin tid, och som fortfarande lätt är det roligaste spelet att köra hoj i. 

 

 

 

 

 

 

Testade även en så kallad virtual desktop idag. Programmet heter YODM3D, står för Yet anOther Desktop Manager och tillåter en att ha 4 olika skrivbord som man kan bläddra mellan på samma sätt som man roterar en kub. Det är lite svårt att förklara men jag lägger ut en bild på det. Ganska rolig sak och även om jag har svårt att se meningen att ha det så ser det fruktansvärt häftigt ut. Coolnessfaktor 10 av 10.

 

 

 

 

 

 

 

På onsdag åker jag till Göteborg, till min älskade, för att stanna för evigt. Ja, tänk om det ändå varit så väl. Dessvärre stannar jag inte för alltid, dock en längre period än vanlig. Fram till Mollie tar sin student går det att finna mig i Götet.

 

Nu har jag verkligen inget mer att säga er, så god natt på er, vi hörs snart igen.

 

/Martin


Folk har för mycket fritid

2 stycken praktexemplar på att folk har för lite att göra. Dock väldigt roligt! Håll till godo

 

 

 


Schlagerkväll

Något som tillhör ovanligheten för mig är att faktiskt bry mig, sätta mig ner och titta på den mer och mer eländiga Schlagerfestivalen. Dock inträffade detta ikväll. Chillinötter och hemmagjord läskeblask stod till mitt förfogande och jag måste väl säga att ja, det kunde varit en mycket bättre kväll.

 

Inte helt oväntat gick ju Norge hem som segrare med Europas egna stjärtgo... Nä, förlåt... Stjärngosse Alexander Rybak i spetsen. Låten Fairytale krossade allt motstånd och slog poängrekord med pompa och ståt. Inte alls oförtjänt heller eftersom det helt klart var den bästa låten.

Sångaren är bara en liten glött och misstänk likt min systers pojkvän. Ska fråga nästa gång jag träffar honom om han möjligtvis har Norskt ursprung.

 

Grattis Norge! Alexander är jätteduktig men jag svär, om jag får höra att han är söt eller gullig en enda jävla gång till så begår jag självmord medelst en trubbig sked.

 

 

 

 

 

 

Tyskland gjorde ju det smarta draget att hyra in den exeptionellt äckliga Dita Von Teese, eftersom hon är hela världens gullegris och alla tydligen tycker att hon är så fruktansvärt vacker, världen har absolut horribel smak. Ni kanske borde hyra in Manson nästa år så är er idioti fulländad.

 

Kvällens lågvattenmärken (förrutom Tyskland) är ju Grekland och Finland.

 

Grekland skickade en Mallorcasolbränd hobbybög med grava Ricky Martin komplex, och alldeles för stor v-ringning (och svettringning) som försökte dansa sig in i våra hjärtan men framkallade mest vågor av skratt inifrån mitt bröst.

 

Finland  levererade Eurotechno ala E-Type med sjungande töser på scenen och mycket blinkande ljus. Det hela kompletterades av en bakåtvänd keps och häftiga moves med ena handen. Problemet låg väl i att killen som framförde låten hade alldeles för många år på sitt konto för att det inte bara skulle vara sorgligt. Dessutom är det 2000-talet, inte 90-talet. Eurotechno görs inte längre av en anledning. 

 

Synd och skam att inte Sverige kom högre upp än vad vi gjorde, nu när vi för en gång skull hade ett bidrag som var bra. Bode enlig mig hamnat topp 3.

 

För övrigt är jag glad att jag slapp höra den helvetes "Tingeling" låten ikväll. 

 

Det var min schlageranalys för i kväll. Nu ska jag gå och sova.

 

Jösses, såg precis att jag hade gjort en sär skrivning! (ja det var meningen nu). Jag hade skrivit schlager analys. HERREGUD. Det är verkligen något som jag hatar, när folk inte kan skriva ihop sina ord. Hur svårt ska det vara? Men det är nu ändrat och ingen skada är skedd. Phew.

 

Nattinatt

/Martin


Lol

lord of the rings cast
see more Lol Celebs

Katastrofala omslag

Det kanske verkar korkat att tipsa sina läsare om andra roliga bloggar, eftersom det skulle kunna medföra att man tappar läsare, MEN jag måste be er gå in på denna bloggen.
Vet inte vem som skriver den eller vilka som läser den men jag satt och asgarvade i tjugo minuter när jag hittade den genom en vän.

http://katastrofalaomslag.blogspot.com/

Have fun! /Mollie

Sonic Heroes

Jag sitter och spelar Sonic till playstation en fredagkväll... Så går det när man är fattig student i Mölndal. Händer ändå inget bättre här.
Skolan går åt helvete, och jag överdriver inte. IG till höger och vänster... Vill bara försvinna just nu. Vad kan man påverka två veckor kvar till studenten? Tydligen allt.
Det enda bra som hänt idag är att jag kanske fått tillbaka en riktigt bra vän, en av dom bästa faktiskt. Men man ska inte ropa hej förrän man är över bron. Vi har en del saker att reda ut. Vad gör Martin ikväll?
Det är en utmärkt fråga, eftersom han inte svarar på msn. Spelar väl GTA4 skulle jag tro...
Nää, nu ska jag gå upp och vara deppig hela kvällen. Puss på det.
Mollie

Dancing

Denna kan förhoppningsvis rädda din dag

 

 

/Martin


Jag ljuger så bra

Jag är så jävla trött på att ljuga. Jag som alltid säger att jag aldrig ljuger, att jag har alldeles för gott samvete för att inte tala sanning men jag ljuger varje dag.
Folk frågar om mig & Martin hela tiden och den vanligaste frågan är "Men hur orkar ni med ett långdistansförhållande?" och jag svarar alltid "Det är inget problem för vi älskar varandra". Men vet ni, det är en stor jävla lögn, för det är visst ett problem, trots att vi älskar varandra. Vi står knappt ut, vi orkar inte med det egentligen. Men vi gör det ändå. Det är det som kallas att lida för kärleken.

Jag hatar att vara utan Martin, hatar det så mycket att jag i princip gråter varje kväll jag måste lägga mig i min stora, tomma säng på kuddar som luktar Martin, måste vända mig om på morgonen och riktigt se Martins frånvaro lysa på hans sänghalva. Jag hatar det så otroligt mycket.

Och jag vet att jag är arg och bitter, min näsa gör ont efter piercingen och det är lingonvecka men det spelar ingen roll för den här känslan vaknar jag med varje morgon och somnar med varje kväll.



Jag längtar tillbaka till våran första kyss, våran första vecka ihop, allt var så enkelt & okomplicerat & jag gick på små rosa moln.
FY FAN FÖR KÄRLEK
Varför måste det göra så ont?
/Mollie

Pierced Brosnan

Jahapp..

Nu har Mollie skaffat ett tillbehör till näsan. Ser riktigt, riktigt fint ut måste jag säga. 
Precis när jag börjar fundera på att ta ut mina så tar hon ett nytt hål. Intressant. 

 

Idag har jag tagit tåget till Helsingborg för att intervjuas till en utbildning som jag har sökt. Linux systemspeciallist för den som undrade. Intervjun gick bra tror jag och jag fick komplimanger för min "vackra handstil", tydligen har man inte hört allt ännu.

Annars har jag halkat in i PS3 träsket och börjat ägna oroväckande många timmar åt att spela GTA IV. Fantastiskt spel det.

 

Det får räcka, har inte lust att skriva mer just nu.

 

/Martin 


En liten pärla...?

Nervositeten ökar. Vad händer nu? Hur kommer detta att gå? Hjälp, hjälp, undergången är nära. Om jag klarar mig levande ur detta till kvällen så ska jag be en bön varje kväll i resten av mitt liv. Amen / Mollie

Mina öron blöder...

Jag vet inte om jag är ensam om det här problemet, men vilken jävla radiokanal jag än slår på idag så spelar dom Beyonce. Alltså, jag kan tycka att det kan vara lite trevligt att spela Beyonce eller Destinys Child när man är ute någonstans och dansar av nostaligiska skäl. Men det är INTE okej att behöva höra henne två timmar i rad såhär på morgonkvisten. Och jag vet att jag kan stänga av radion, men jag tycker om att lyssna på morgonen. Jag skiter om hon så har varit överallt i hela Sverige, det finns fortfarande annan musik för det...

Idag har vi buffertdag! Så snart ska jag möta upp Bea så ska vi träna. Det var ju ett tag sen. Har haft lite ångest över att jag betalar varje månad för ett gymkort jag aldrig använder. Men nu ska det bli ändring på det! Måste ju komma i form till student, beach 2009 & Hultsfred. Vi får väl se hur det går.

Nu ska jag äta hälsosam frukost och slänga ut min radio ifrån balkongen. Puss!
/Mollie

Dubbelmoralsverige

Så..

 

Jag ringde min handläggare på arbetsförmedlingen angående en praktikplats som jag skulle kunna få. För oss utan jobb så kan man få tillträde till något som kallas för "jobbgarantin" efter att varit inskriven i 3 månader. Man får då praktikplats och stöd från sin a-kassa. Jättefint. 

 

Som sagt så har jag blivit erbjuden en praktikplats, och ringde därför och frågade om jag kunde ta den redan nu, innan jag har kommit in i jobbgarantin och ändå få stödet jag behöver. Svaret blev nej. Tydligen har regeringen bestämt att det är bättre om jag inte har något att göra än att jag får en praktikplats som kan ge chans till jobb. 

 

Med andra ord tycker Reinfeldt och hans vänner att jag hellre ska gå och vänta i över en månad till, söka jobb, och sen kan jag ta praktikplatsen. För tänk om jag heltplötsligt skulle hitta ett jobb som jag skulle kunna få under tiden jag annars skulle praktiserat? Då skulle jag ju gå miste om något. 

 

Vad de kanske inte riktigt tänker på är följande: 


1. Jobbet som jag skulle kunna söka kan ju lika gärna dyka upp efter de tre månaderna, när jag praktiserar. Om man inte ska gå miste om något är väl hela idén med jobbgarantin ganska värdelös. 

 

2. Praktikplats kan ju med stor sannerlighet leda till en anställning senare, om inte så har man i alla fall kanske fått en erfarenhet inom något man vill jobba med och har ytterligare en referens att luta sig på.

 

3. Det är faktiskt ekonomisk kris i Sverige och om det inte märkts tidigare så är det ganska högt tryck på de företagen som faktiskt anställer folk eftersom så många går utan jobb på grund av varsel och så vidare. 

 

Inte ens arbetsförmedlingen verkar kunna stödja riksdagens regler på det området mer än vad de måste. De tycker, precis som jag att det alltid är bättre att vi arbetslösa får något att göra än att vi måste vänta, bara för sakens skull.

 

Jag har nu, förmodligen till Mollies stora förtjusning, tagit ställning, och tänker för första gången rösta i valet 2010.

RÖTT

 

/Martin

 

 

 


Lacrimosa

Eftersom Martin skrivit så utförligt om balen tänkte jag bara flika in att det var en av dom bästa kvällarna någonsin. Jag kände mig som en liten prinsessa och Martin var definitivt prinsen jag alltid drömt om att få gå med på bal. Tack älskade för att du gjorde min kväll oförglömlig!

Idag gick jag upp kl. 06 och power-walkade med Prada runt Astra Zenica, en ganska rejäl promenad med andra ord. Vi sov så gott, jag & Prada, jag höll om henne hela natten och hon vägrade gå upp imorse utan mig.
Nu ska jag till skolan och räkna matte, sen blir det pianolektion hos fröken Säljö. Jag blev inbjuden till Halo-kväll hos Joshna, vilket är väldigt lockande, men jag måste verkligen få igång rutiner med pianot + att jag ska passa på att låta Jessika hjälpa mig med matten, eftersom det är nationella på fredagen och jag är så körd.

Jag & Prada myser i sängen

Det fina vädret försvann med min kavaljer, nu haglar det ute och jag känner inte riktigt peppen att gå till skolan nu, men vad gör man inte för att få höra lite skånska såhär när Martin inte är med mig.

Kanske skriver mer senare,
tjingeling! /Tingeling

Now dance fucker, dance

Jahapp!

 

Ingen uppdatering i Göteborg blev det men väl en nu när jag är hemma igen.

 

Torsdag: Mollie mötte upp mig iklädd regnjacka och stövlar, modell dagisbarn. Det var hur sött som helst. Vi åkte hem till henne och vilade upp inför den stora dagen.

 

Fredag: Började dagen med en stadig frukost och morgongymnastik. Sedan följde den obligatoriska paniken eftersom frisörskan hade dragit sig ur i sista sekunden vilket ledde till att det rådde en viss osäkerhet hurvida håret skulle vara kronan på verket eller ej. Dessutom hade fadern i huset fått problem med sin bil och var därför inte säker på att han skulle kunna köra oss senare på kvällen. Panik utbröt, helvetet frös till is och grisar började flyga. Vi lyckades mot all förmodan ta oss i kragen och gav oss av till en av Mollies vänner för att göra oss vackra och stiliga inför kvällens bravader. Väl där hemma blev det smörgåsar i stora lass och hårfixning i timmarna flera. Kvällen till ära gjorde jag världen en stor tjänst och plockade ut diverse störmoment från ansiktet, vilket Mollie var orolig att jag inte skulle hinna eftersom jag inte började med det förrän den sista timmen. Tänkte bara inflika att jag hann.
När alla klänningar och kostymer var på så begav vi oss ut i trädgården för fotografering. Båda damerna var mycket vackra och jag var för en gångs skull ganska stilig.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vår bil till balen anlände strax efter och vi åkte iväg. Innan vi var framme skulle vi göra ett stop till, denna gången på deras skola där det skulle fotas flitigt utanför. Det blev många fina bilder där och jag fick träffa några vänner som jag inte tidigare stött på, många hälsade med kommentaren: "Åh Skånska är så gulligt!". Jag har inget mer att säga om det.


När det tagits bilder och poserats i alla möjliga vinklar och kombinationer drog vi vidare mot balen. Redan nu började min dam ångra att hon valt de jättefina skorna med kriminellt höga klackar som dessutom blev snedslitna på kullerstenen som täckte gatorna. Väl framme träffade vi ytterligare folk och jag fick plötsligt fler händer att skaka, tror aldrig att jag sagt mitt namn lika många gånger under en kväll som då. Vi stod i kö i vad som kändes som en evighet och blev, när vi kommit fram, filmade och fotograferade, precis innan ingången. 
Därefter blev det välkomstdrink, och mat. Menyn bestod av:

 

1. Aptitretare (liten, fyrkantig brödbit med skagenröra)

 

2. Potatisgratäng, oxfilé och grönpepparsås

 

3. kaffe och någon sorts chokladkaka.

 

Under tiden maten pågick hölls det pinsamma tal och killen mitt emot mig lyckades lura till sig en större mängd alkohol än vad som var tänkt. Det var otroligt underhållande. 
Sen gick min dam och pudrade näsan och vi missade valsen på grund av den extrema kön till damernas. Vi tog dock igen det senare genom att skaka de lurviga i princip non stop. Mollie led av att hennes fötter ständigt gjorde henne påmind om de onda skorna. 

Vi seglade hemmåt vid 3-tiden, med onda fötter men nöjda med kvällen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är tyvärr med skam i kroppen jag erkänner att jag rökte på balen. Jag svek mitt löfte om ett bättre liv och förpestade mina gråtande lungsäckar än en gång. Till mitt försvar var det endast, och då menar jag endast den kvällen som rökpinnen hängde i min mungipa. Så nu får vi börja om på ruta ett igen, och det är därmed min 2:a rökfria dag idag. Prisa gudarna!

 

Lördag: Tanken var att vi skulle tillbringa dagen på nordens största nöjespark, de gröna kaninernas hem, Göteborgs stolthet......... LIIIIIIIIISEBEEEEEEEERG! Tyvärr blev det inte riktigt så. Låt mig berätta varför. 

Vi vaknade cirkus klockan femtonhundra, och vi skulle möta Mollies vän klockan 16. Good luck Chuck. Snabb frukost och en hopp i duschen för att tvätta av den värsta balsvetten. Hjärtat hade dessutom en mild baksmälla att tampas med och började ångra sin iver att få åka den nya snurrande saken som har slagits upp på nöjesparkens marker. Så vi var klara, jag hoppade ut i hallen för att kunna komma i mina skor och likt ett litet barn, skutta in i det förtrollade landet. Min lycka blev dock kortvarig när jag till min stora förskräckelse upptäckte att mina skor inte fanns där de borde. Det visade sig att vår skjuts till balen hade slängt av våra kläder där hemma, men glömt skorna som nu befann sig långt borta i ingenmansland. Återigen utbröt total panik, och ännu mer när vi fick reda på att hon inte skulle komma hem förrän idag (söndag), vi blev därmed lite osäkra på om jag skulle få med mina älskade Cirka-sulor hem. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tog det som en man och beslöt oss för att bara ta det lugnt istället. Det slutade med en hel del vin och Cultureclub DVD:n på för hög volym, i alla fall om man ska tro lillebror i huset som våndades. 
Sen kom Bettan hem och returnerade skorna till vår stora förtjusning. 

 

Nu är det ju söndag och idag har det rests till Skåne, och inte jättemycket mer. Sitter nu, som ni märker, och skriver här och ska väl gå och lägga mig inom inte allt för många timmar skulle jag tro. 

 

Det är allt för ikväll. God natt på er alla!

/Martin


Resdag, Götet idag

God morgon.

Klockan 11.20 ska jag ta tåget härifrån för att komma till Helsingborg, för att kunna ta mig vidare till Gbg. Längtar jättemycket nu, känns som det var hur längesedan som helst. Fast det egentligen inte alls var det. 

 

Idag är jag ganska trött och dagens look är en aning sliten. Men vad gör det. Vid närmre eftertanke ser jag nog alltid lite sliten ut. What more can a poor boy do?

 

Sluta-röka-grejen jag har fått för mig går förresten fint. Trodde det skulle vara lite mer spännande saker för mig att skriva om, som att jag hade legat och gråtit i ett hörn, mordhotat ett marsvin eller liknande. Jag är väldigt ledsen (men samtidigt glad) över att ni inte har fått något sådant att registrera på era hornhinnor eller vad det nu är på ögat som fångar upp det man ser.  

 

Nä nu tänker jag inte sitta här och dryga mig längre. Nästa uppdatering gör jag förmodligen från götet.

 

Ha de bra allihopa.

/Martin

 

 


3:e dagen

Har egentligen ingen jättelust att skriva något här just nu för jag är jättetrött men.

Idag är min 3:e rökfria dag, det har gått som ett rinnande vatten idag, tillochmed utan plåster.

Har spelats en hel del Limbo Of The Lost nu på kvällen, fick dessutom göra om en stor del 2 gånger eftersom jag har en rysk version och därmed tryckte fel på "spara" och "ladda". Så kan det gå.

Imorgon åker jag till Göteborg, ska tillbringa resten av veckan med min Mollie. Längtar efter henne så.


Hejs
/Martin

Långpromenad runt Horsika

Idag har jag haft en relativt bra dag, trots att jag varit konstant röksugen. Men, duktig som jag är, har jag stått emot alla frestelser. Efter äcklig köttfärslimpa i bamba var det naturprov som gick sådär. Jag failade totalt på vad ppm var och hade totalt glömt av vad en gen består av. Hej lågstadiet, jag behöver gå om?

Efter skolan masade jag mig upp till Jessi och så tog vi en power-walk runt Horsika, vilket tog ca. 1 & ½ timme. Det var ganska jobbigt och lite läskigt. Eftersom Jessi är den av oss som är smart och har ett jobb som råkar vara på Liseberg så fick jag höra en del rätt så härliga historier om den trevliga nöjesparken. Jag & Martin ska besöka den på lördag, det ska bli mysigt. Var flera år sedan jag var där nu.

Är så trött, måste färga mina ögonbryn (som i naturligt tillstånd är obefintliga) och smörja in mina ben och läppar, som för tillfället är torrt som fnöske. Balen på fredag = en del ångest. Hur ska jag hinna transformeras till en snygg och smal människa på mindre än två dygn?!
Det här kräver mer än ett mirakel. Jag ska be för det.

Amen, Mollie.

Nytt namn, nytt utseende

Hej.

Som ni kanske ser så har vi nu bytt namn på vår blogg till m&m. Ett enkelt namn som ändå sätter grädden på toppen så att säga. Vi har även lagt till en tillfällig liten bild i "headern", den kommer att ändras senare. Hoppas dock att det faller er i smaken än så länge.

Idag är andra dagen utan att röka. Det känns bra, har tagit av mig plåstret för en stund sedan så jag får se om suget sätter in snart igen. 

Har sovit konstigt i natt, ungefär som när man har extremhög feber, drömt jättekonstigt och vaknat svettig. Varit ungefär som i något mellan dröm och verklighet hela tiden. Trodde jag började bli sjuk, fast jag kände mig ju inte febrig eller så. Gick ner och läste på bipacksedeln till mina plåster eftersom jag anade ugglor i mossen, och mycket riktigt. Vanliga biverkningar: "Livliga" drömmar och  sömnproblem. Ja, och annat smått och gott med. Men inget som har med mig att göra. Problem solved. 

 

 

 

Vidare ringde jag mina vänner på Alfakassan! Idag hade dom minsann skaffat en telefonkö som jag efter många om och men blev placerad i. Sedan var kvinnan i andra luren vänlig nog att tala om att de har en kötid på 12 veckor innan man blir tilldelad handläggare och där med kan få ersättning. 12 VECKOR!? Det är 3 månader (för er som inte kan räkna). Så vad gör man? 

 

 

Jag blev i alla fall uppring senare av en vänlig röst som berättade att hon ringde från den utbildningen jag sökt till hösten och att hon ville boka tid för en intervju. Det är ju alltid trevligt. Nästa onsdag klockan 11 skrevs in i min kalender. 

 

Nu tror jag inte att det blir med för ikväll.

Godnatt

/Martin


Meningslöst..

Är inne i en period där jag tycker att allt är meningslöst, meningslöst att gå upp på morgonen, meningslöst att äta, t.o.m meningslöst att röka. Min första rökfria dag idag. Känns ganska bra, är ganska sugen men det är bara att stå emot. Har ju lyckats banta så många gånger så varför skulle detta vara svårare?

Har druckit alldeles för mycket & för starkt kaffe nu, precis som det ska vara. Tänkte bege mig till skolan snart, där kommer den riktiga prövningen med rökningen. I princip alla mina kompisar röker, men tro det eller ej, jag har en ganska stark karaktär och kan faktiskt stå emot frestelser. Oftast.

Uppdaterar senar ikväll, kanske lägger in lite bilder från Skåne!
Mollie Myra

Vad är väl en bal på slottet...

Har inte haft tid att skriva förräns nu, efter en hektiskt dag fylld av skoletande, nudelätande (ja, thai-vagnen vid saluhallen is back och jag är lycklig), tv-tittandes & springade.
Martin har fixat lite med designen! Otroligt spännande att se hur detta utvecklar sig. Det är ju faktiskt så att vi får fler och fler läsare för var dag som går. Ganska otroligt med tanke på att vi skriver om rätt så vardagliga grejer, inte som Blondinbellas problem med att bestämma sig för om hon ska köpa en päls för en miljon eller en resa till mallis.

Nu över till dagens fynd!
Jag köpte äntligen dom vita pumpsen som jag gått och smygkikat på ett tag nu. Helt kär, vill bara ha på mig dom hela tiden, sova med dom, älska med dom. Inte riktigt, men ni förstår vad jag vill ha sagt - skor är kärlek för mig. Jag hatar att sitta och skriva, "det här köpte jag idag..:" blabla osv, MEN jag vill verkligen förmedla dessa skors skönhet.



Här är dom! Mina bebisar! Jätteglad. Och så köpte jag en vit sjal till. Så nu ser jag ut som en liten mormor som ska på kalas när jag testar hela outfiten. Å andra sidan, hade min mormor tagit på sig dom skorna hade jag nog blivit lite chockad.

Saknar Martin så mycket. Varje minut utan honom känns som en hel evighet. Men snart kommer han hit! Det ska bli så kul.

Nu är jag tröt som ett as och ska uppsöka min varma, stora säng.
Underbart.
Puss & kram, ses på stan! /Mollie

Första testet

Dag 1 av min slutgiltiga kamp mot nikotinet. I ett försök att kompensera för icke-rökningen strödde jag socker i mitt te imorse, socker och en skvätt grädde. Fancy as fuck!
Ciggavsaknaden börjar göra sig påmind på riktigt nu mot kvällen, tursamt nog slängde bror min på ett plåster på mig för någon timme sedan. Det sitter nu och kliar ihärdigt på min högra arm. Men det känns bra, det kommer att gå fint känner jag. 

 

 

 

 

 

 

Dessvärre kan ju inte dagen gå igenom utan diverse prövningar som bara gör att man direkt efter vill suga i sig en pinne full av tjära, kolmonoxid och andra härligheter. 

Försökte få tag på min a-kassa idag igen, jag säger igen med fet stil eftersom jag har försökt ringa flertalet gånger innan och då fått svaret att inga telefonister är lediga, ring igen senare. Idag ringde jag och då hade asen ändrat tiderna, så jag ringde givetvis för sent. Vaihelvete är felet? Ska det vara så in i helvetes svårt att få tag på dom? Idioter. Jag ska ringa upp dom imorgon igen med full vrede och fullkomligt explodera i örat på den stackars telefonisten som ska behandla mitt ärende. Sedan tänker jag dra ner dom i helvetets mörkaste avgrunder där de hör hemma. 

 

 

Eftersom vi hittade ett par inlines som inte var lika medeltid som de jag använde mig av innan, har jag och brorsan dragit en repa. Sett byn by day så att säga. Det gick mycket smidigt trots avsknaden av bromsar och ett svettigt möte med en bil i nerförsbacke som kom körande ut från en parkering, utan en tanke på att jag kom susandes förbi i alldeles för många kilometrar i timmen. 

 

 

Som ni kanske märkt har jag lekt lite med färgerna på sidan. Detta är dock inte nödvändigtvis slutgiltigt utan kan mycket väl komma att ändras så småningom.

 

Nu på kvällskvisten har jag provat kostymen som jag ska ha på Fredag på balen. Den satt ungefär så bra som en kostym kan sitta, och jag räknar med att vara otroligt stilig när jag eskorterar min dam genom folkmassorna, och bjuder upp till dans och sång. 

 

Vi har även bestämt oss för att mogna lite och ändra namnet på bloggen eftersom det bara inte går att ha ett såhär fånigt namn när vi är så extremt seriösa. Redan nu har vi två stycken starka kandidater, fler ska kommas på och sedan sker det en omröstning i största hemlighet. Ingen kommer att få gå hem förrän vi är överrens. 

 

Annars blir det lite prat med min käresta och mängder av kaffe. Mollie och kaffe. Härligt.

 

Kärleken lämnade just mig en stund ensam för att hon och hennes syster bestämde sig för att sminka sig roligt. Tjejer.

 

Ja, mer blir det nog inte ikväll. Hoppas ni har det bra!

Nattinatt på er
Kramar från Martin


Shotgun wedding

Hemma i Götet igen. Trodde det skulle kännas bra att vara hemma igen men ack, där trodde jag fel. Jag börjar sakta men säkert transformeras till en äkta skåning. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...
Jag har stora planer inför den kommande veckan. Jag & Martin ska som tidigare nämnt gå på bal och därför känner jag ett starkt behöv av att gå ner typ tio kg och få en fet solbränna, men om jag känner mig själv lär jag inte uppnå något av det. Jag och Jessika ska iaf kolla på skor och klänning och allt sånt trams man tydligen måste ha för att få ens gå på balen imorgon innan skolan. Innan matten, närmare bestämt. Underbart.

Tänkte vara duktig och supporta min bf i hans 'sluta röka'-operation så jag lägger antagligen ner denna veckan. Det känns lite meningslöst att lägga 200 kr i veckan på att långsamt kväva sig själv. Och jag tänker verkligen inte stödja Marlboro längre nu när dom ändrat designen på sina paket.

Nu ska jag sova, trött som jag är efter min ytterst ansträngande power-walk runt kvarteret. Sleep tight!
Hakan

Världens bästa slut?

Här kommer det minst sagt episka slutet på Limbo Of The Lost. Titta och njuuut

 


Fettveck och zombieinvasion

 

Nu har min Mollie åkt återvänt till sitt Göteborg och vardagen återgår tyvärr till det normala. Vårt engagemang för bloggen denna veckan har varit minst sagt svalt och för att kompensera detta lite väljer jag att sammafatta vårt äventyr. Jag ska försöka att hålla mig kort. 

Sommaren har kommit till Sverige och slagit ut sin grönska över kullar och mark. Det har badats och jag har även lyckats bättra på min för evigt mesiga bränna. Ett stort intresse för spelet Left 4 Dead har visats från min bättre hälft och som ni tidigare kunnat läsa har vi ägnat en hel del av vår tid till det. Eftersom jag bara äger en dator fick jag snällt sitta vid min brors och axlade då manteln som hans alterego "SLAKTMASKINEN"  (skrivs fördelaktigt med versaler, bör tillägas). Vi sköt, grillade och sparkade rumpa igenom alla kartorna tillsammans en gång för att sen försöka oss på en svårighetsgradshöjning. Då var det våra rumpor som plötsligt blev sparkade. Hårt.

 

 

 

                Martin"SLAKTMASKINEN"Rasmussen                                               

                Mollie"Hakan"Lindstroemthelin

 

 Det har även sjungits Singstar, både ABBA, Eminem och andra godingar, vi sparkade givetvis rumpa där också.

Uppmärksamheten har också riktats till stor del mot ett litet finurligt spel som kallas för "Limbo Of The Lost", vilket vi till min stora förtjusning fått den enorma äran att prova.


Så för att sammafatta det hela så har vår vecka till största del handlat om sol, bad och att kicka rumpa.

 

Nu är det så att i mitt paket med ciggaretter kvarstår endast två stycken. Och jag planerar inte att köpa fler. Givetvis tänker jag dela med mig av mitt lidande till er kära läsare och skriva dag för dag om hur min kropp faller i bitar till skriket av min nikotinkrävande hals. Jag är medveten om att detta gjorts tidigare, men varför försöka vara orginell när man kan kopiera andras ideer? Nä men allvarligt så antar jag att det hela mest kommer att fungera som terapi för mig. 

 

Lyckligtvis kan jag nämna att jag och Mollie ses redan på Torsdag igen, då ska vi på bal. Det kommer bli mycket, mycket vackert.

Jag tackar för mig för idag. Hoppas ni har det bra där ute!

Kramar från Martin

 


RSS 2.0