Babooshka

Äntligen i Skåneland, helgen har spenderats med min älskade, och åh som jag har längtat. Dålig uppdatering nu, jag vet, men det blir lätt så när man är nykära & inte setts på ett tag. Vädret har varit alldeles förträffligt, jag har tillochmed badat (dock i plast-pool), MEN ändå inte illa för att vara jag. Martin var fegis och vågade inte men jag lyckades tillslut spruta ner honom fullt påklädd med vattenslangen. Nu väntar jag bara på hämnden, jag tror han går runt och väntar in ett tilfälle... 
Efter halo-kvällen hos Joshna i veckan har Martin fått för sig att jag ska bli en gamer, så igår kväll spelade vi Left 4 Dead som jag aldrig spelat innan. Det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, men det som förvånade mig allra mest var att jag verkligen tyckte att det var kul. Det är fan inte ofta jag uppskattar spel på en sådan nivå. 
Denna kvällen har vi sjungit Sing-star i några timmar, ABBA ftw! SOS är så våran låt. Snart tänkte vi nörda lite Left 4 Dead igen... Det ser jag fram emot.

Nu lämnas ordet över till Martin. 

 

Tack Mollie..

Så.. Helgen spenderades delvis hos min syster, delvis hos min kära mor. Väl hemma här har vi njutit av strålande sol och iskallt vatten. Igår-kväll spelades det Left 4 Dead flitigt i datorrummet in på sena timmen. I ett försök att få Mollie att totalt bemästra konsolvärldens rysare satte jag henne idag på att spela Killzone 1 & 2. Det var inte helt uppskattat. Efter att ha skrålat halsen hes till tonerna av ABBA singstar sitter vi nu och väntar på att ena datorn ska bli ledig så att vi kan spinna igång L4D igen. Världen har ju trots allt alldeles för många zombier att avliva, och alldeles för få människor som är ädla nog att ta på sig ansvaret. Det är upp till oss att rädda mänskligheten från detta helvetets avskum. Vidare har min kära rätt, en pågående planering inför en kommande hämnd rullar ständigt i bakhuvudet och kommer att fullkommligt eskalera när man minst anar det. 

 

Då tackar jag för mig och hälsar er alla godnatt!

/Martin


Äh, vi kör igen..

Sitter och lyssnar på Segertåget, som så många andra gånger, fast jag hatar den så är den sjukt skön.
Försöker desperat packa det sista men ingenting går ner i den jävla lilla väskan, jag skulle behöva en buss för alla saker jag vill ha med mig när jag åker någonstans. Längtar efter Martin nu så jag tror jag avlider! Fast.. det kan vara huvudvärken som gör att jag avlider.. Jag vet inte, kärlek & huvudvärk kan ibland vara detsamma.
Men, i vilket fall, är det mindre än 5 timmar kvar tills jag kan kyssa min älskling igen! Och det ska jag göra. Slemma ner hela hans ansikte. Så det så. Nästa uppdatering blir förmodligen från Skåne-land. Härligt!

<3

Denna bilden på oss två är snygg. Speciellt jag hahaha. (Jag kände att jag var tvungen att lägga upp nåt som inte var så smickrande för min del efter den förra bilden på lill-Martin. Han är så överkänslig)
Pusseluringar från Mollie

Vad betyder ett namn?

Dagens poetiska tanke, och även ett svar till er som undrat varför vi egentligen kallar bloggen  för det vi kallar den. Jo, mina kära vänner, det var en människa som som bestämde sig för att kalla oss det, utan rimliga skäl. Jag antar att vissa bara har svårt att hantera motgångar i livet. Eftersom vi tog så illa vid oss av detta fruktansvärda illdåd måste vi vända det till vår fördel och tog därför mitt smeknamn och det som tilldelades min flickvän och heltenkelt gjorde en rolig grej av det. Vi behövde göra så för att kunna ta oss igenom nattens tysta timmar utan gråt och ångest.

Eller så var det bara för att jävlas, jag minns inte.

Detta var egentligen tänkt att publiceras igår men eftersom datorhelvetet helt plötsligt fick för sig att verkligen inte koppla upp sig mot det trådlösa, och inte meddela mig det förrän jag var klar med hela inlägget, så blev det ju inte sparat. Så jag skriver det nu istället. 

Igår var en lustig dag. Brorsan var hemma från jobbet av medicinska skäl och vi hann bestiga 4 filmer under dagens gång, varav 2 stycken som jag inte tidigare sett. Vidare kom jag ett steg närmre min hemliga infiltration av de lokala skolorna och en pingla tyckte att jag hade en, och jag citerar: "jävla turknäsa". Som om det skulle vara något negativt. Mitt säljande resulterade i ett "Nej tack", ett "Ring igen!" och en telefonsvarare hos killen som verkligen vägrar prata med mig. 
Jag hotade även min bättre hälft med att lägga up någon skojig bild på henne, som hämnd för den fantastiskt iögonfallande bilden på mig i alldeles för unga år. MEN som den godhjärtade man jag är, tänker jag låta det vara och nöja mig med att dra en suck över "hårdrocks-muppen" som hatar sport. 

Idag kommer iallafall Mollie hit och färgar min gråa hösthimmel i grönskande blomster och strålande solsken. Mer poetiskt än så blir jag inte klockan 08.49 en fredag morgon.

Ha en trevlig dag!
/Klappmongot


Lol...

Dog lite när jag såg denna, detta var dagens..

lol

Peace out, Mowgli

Killing spree

Nördade Halo hela kvällen igår med Joshna & Rowdy, haha. Ögonen var stora som tekoppar när vi var klara. Vi fick även i oss den dagliga dosen av Fråga Olle, SATC och Ben&Jerrys. Sånt mår man bra av.
Ändrade planer, åker till Martin redan imorgon iställer för på måndag. Man får ju passa på att ses nu när man har så mycket ledigt i skolan. Någon hade räknat ut att vi bara har 18 (?) skoldagar kvar när alla buffertdagar är borträknade. Herrejesus, 18 dagar kvar av helvetet och sedan är man, ja, vuxen? Utlämnad till den stora världen? Känns lite sorgligt.
Tur att jag har en sådan erfaren & mogen man då så kan guida mig  till framgång & lycka i livet.
Nu ska jag packa inför imorgon! Och den som känner mig vet att det är ett livstidsprojekt.

See ya, wouldn't wanna be ya
The sproutlouder

Magkatarr

Jag (Mollie) har åkt på magkatarr IGEN så nu har jag i två dagar sörplat yougurt & nudlar med en konstant smärta i magmunnen. Riktigt otrevligt faktiskt om jag får säga det själv. Trots den havererande magen osv. har min dag varit ganska bra, i skolan fick jag lära mig om miljöförstöringen & om Mao. Älskar blandningen.
Martin har haft något av en dålig dag tror jag, vi har dom alla ibland & eftersom jag är en sådan bra flickvän försöker jag muta till mig hans välbefinnande med smicker & choklad, men ingenting tycks hjälpa. Då tänkte jag, vilket jag faktiskt gör ibland, att jag skulle överraska honom med en sjukt snygg bild på honom när han var lite mindre.

Liten Martin

Kan ni förstå att Martin faktiskt har varit liten?! Det kan knappt jag. Kanske är det för att allt skägg saknas, vad vet jag. En liten sötnos var han iallafall, om detta nu är Martin, vilket jag har tvivlat starkt på i över en timme. Inget skägg, ingen Martin. Så enkelt är det bara!
Den 27 april åker jag iallafall ner till Skåneland för att besöka min älskade. För er som inte har förstått detta än så har vi alltså ett s.k. långdistans-förhållande, då Martin förtillfället befinner sig i Åstorp (=Skåne) & jag i Göteborg. Då ska vi uppdatera bloggen tillsammans med små skojigheter! Ih, det ska bli kul!

Puss & hej, leverpastej

Hard day? Hard life...

Dagen började perfekt med en stadig frukost följt av att en man med grova hippiekomplex steg innanför dörren och påstod att han skulle feja skorstenen. Detta var jag dock medveten om, efter en lapp i lådan som berättade det, och blev därför inte speciellt chockad. 

Spindeln som jag hittade igår på dörrkarmen var till min stora förskräckelse borta idag, och jag kan inte längre räkna på mina fingrar eller tår hur många gånger jag har skakat om mina skor innan jag tagit dom på mig, i tron om att aset ska ramla ut. Det har inte hänt ännu. 

Det fortsatte inte bättre, när modet svek inför min viktigaste uppgift idag. Jag fegade heltenkelt ur och likt en hund sprang jag hem med svansen mellan benen. 

Så nu sitter jag här, lyssnar på min absoluta favoritduo. På du tuben, eftersom versionerna som dom kör inför levande publik är snäppet bättre än de utan. 

 

Kramar från Klappmongot


"datorhjärta" blogg

Jag älskar att blogga! Jag älskar det så mycket att jag från och med nu kommer att dedikera hela mitt liv, viga fritiden och spendera varje minut av dagen åt att skriva inlägg, lägga till skiljetecken, redigera radbrytningar osv. 

Detta är alltså min och min kärlek Mollies blogg som vi skapat med mycket kärlek och omtanke. Vi kommer att svepa in över hela världen likt en enorm tornado och slita med oss allt som kommer i vägen. Ni kommer att kunna läsa om kärlek, svek, vardag, strömfördelare och även om bubbelvatten. Ni kommer att förfäras över ärligheten och vår provocerande "rakt-på-sak" mentalitet och ni kommer att gå ner i svåra depressioner av våra sorgliga livspoetiska rader.

Detta är ju, precis som min bättre hälft precis skrivit, ett stort steg i vårat förhållande, som verkligen bevisar vad vi är villiga att göra för varandra. Folk pratar ofta om att "det slutgiltiga testet är att flytta ihop" jag säger att det är att skapa, driva och underhålla en blogg tillsammans. Finns det då någon jag hellre skulle vilja göra allt det tillsammans än med min kärlek Mollie? Verkligen inte, var inte löjliga.  

Så jag välkomnar er varmt hit till våran blogg, hoppas ni kommer att trivas!

Klappmongot säger "over and out"


Välkommen till våran nya blogg!

Nu äntligen fick vi tummen ur och skapade våran alldeles egna blogg, främst för att Martin gillar ordet blogg, ja, faktiskt allt som har med bloggar att göra. Lite gay, men jag älskar honom ändå.
Att skapa en blogg tillsammans är något stort. Vi kände att detta var ett naturligt steg i vårat förhållande (snart fyra månader) och personligen ser jag fram emot att bygga upp något gemensamt med den människan jag älskar mest av allt.
Vi kommer att lägga all vår energi för att få bra läsarsiffror - Blondinbella, watch out säger jag bara.
Bevaka oss med Bloglovin eller liknande! Lovar, vi kommer inte att göra era besvikna.

Puss & kram
Sprutludret Mollie

RSS 2.0